WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Céline in Gent

waar: Gent

bewoner(s): Céline

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): Puur functioneel en toegang naar het terras.

inspiratie: tijdschriften, social media (pinterest)

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: Binnenwerk Ikea ( 2016). Fronten plaatselijke houthandel.

vaatwasser: Miele

koelkast: Miele

oven: Miele

fornuis: Miele

afzuigkap: Miele

tips: Een unieke en praktische keuken hoeft niet altijd duur te zijn!

Omschrijving

omschrijving

De keuken zit in een kleine aanbouw. Het binnenwerk is van Ikea, de fronten kocht mijn vriend in de houthandel. Hij heeft alles zelf uitgetekend, uitgemeten,geplaatsts…. juist daarom ben ik er ook zo trots op. Voor weinig geld hebben wij toch een functionele, gebruiksvriendelijke en unieke moderne keuken. Praktisch is ook dat wij het blad hoger hebben geplaatst dan standaard wordt voorzien. Aangezien we beiden niet klein zijn werkt dit ook prettiger.De vloer is gewoon OSB met witte bootlak. Enkel de verlichting en spatwanden ontbreken nog… daarvoor sparen we momenteel.

 

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!