WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Caroline Fles in Voorhout

waar: Voorhout

bewoner(s): Caroline Fles

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): Ik wilde een keuken met goede apparatuur en van alle gemakken voorzien. Dat is gelukt. Wij houden van koken en bakken. Een Schwarzwalderkirsch op verjaardagen mag niet ontbreken :) Nieuwe recepten uitproberen: vis, vlees, vegetarisch, gezond, rijst, pasta, soep en salades.

inspiratie: social media (pinterest), anders

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: De keuken heb ik bij Ikea gekocht. De apparatuur elders.

vaatwasser: Bosch

koelkast: Bosch

oven: Bosch

fornuis: Bosch

afzuigkap: Bosch

tips: Maak een plan, ontwerp je droomkeuken, laat het even liggen en kijk er nog eens naar. Spaar liever langer door dan dat je concessies gaat doen. Die paar honderd euro extra ben je zo weer vergeten maar met je keuken doe je als het goed is jaren.

Omschrijving

omschrijving

Ik ben er trots op dat de keuken is geworden zoals ik deze vooraf bedacht had en dat dat ook gelukt is met de ruimte die ik had. De keuken is niet groot, maar wel praktisch ingericht.

 

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!