WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Carin van Kranenburg in Landgraaf

waar: Landgraaf

bewoner(s): Carin van Kranenburg

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): Onze keuken wordt dagelijks gebruikt voor ontbijt, lunch en diner. Het is een fijne ruimtelijke ruimte met veel licht, uitzicht op de tuin en ook met bezoek wordt in de keuken vaak lekker getafeld.

inspiratie: tijdschriften, social media (pinterest), anders

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: we hebben onze oude keuken volledig gerestyled

vaatwasser: Siemens

koelkast: anders

oven: anders

afzuigkap: anders

Omschrijving

omschrijving

We hebben alles zelf gerestyled en gemaakt. Zo hebben we de oude kasten hergebruikt en alleen de deurtjes en lades een andere look gegeven, simpel door een plankeffect te maken en de deurtjes opnieuw te verven. Ook de schouw, het serviesrek en het bordenrek hebben we zelf gemaakt.
Verder houd ik van mooie spullen van bijvoorbeeld Riviera Maison, Riverdale en BC, die ik dan op een speelse manier met elkaar combineer. Het VT-wonen servies zou hier zeker een mooie aanvulling op zijn.

 

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!