WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Caitlin de Heuvel in Lent

waar: Lent

bewoner(s): Caitlin de Heuvel

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): De keuken is de centrale plek in mijn huis. Bij de bouw van het huis was ik zo bang dat de keuken te groot zou zijn in verhouding tot de rest van de ruimte, maar het heeft perfect uitgepakt. De positionering vd kookplaat is zo dat je altijd contact houd met visite/omgeving. Het bargedeelte wordt gebruikt bij ontbijt, diner en tijdens feestjes. `S avonds zorgen de spotjes in de grote koof voor een heerlijke sfeer van warmte.

inspiratie: tijdschriften, social media (pinterest), woonwebsite(s)

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: Mandemakers, dec 2016

vaatwasser: Bauknecht

koelkast: Bauknecht

oven: Bauknecht

fornuis: Siemens

afzuigkap: anders

tips: Neem de tijd om je wensen goed uit te denken en houd rekening met de verhouding/ opstelling vd keuken tot de rest van de ruimte.

Omschrijving

omschrijving

Het meest trots ben ik op de prachtige koof die mijn vader eigenhandig voor mij heeft gemaakt. En ik hou van mijn bar in de keuken. Als ik iets zou kunnen veranderen aan de keuken dan zou ik wat schappen vervangen door uittreklades.

 

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!