WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Brigitte in Sleen

waar: Sleen

bewoner(s): Brigitte

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): Ik kook graag en in deze nieuwe open keuken is er veel meer verbinding met de rest van het huis/ de woonkamer.

inspiratie: tijdschriften, woonwebsite(s)

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: De keuken is gekocht in juni 2017 bij Kral keukens in Stadskanaal. Een zaak die ik iedereen aan zou raden!

vaatwasser: Siemens

koelkast: Siemens

oven: anders

fornuis: anders

afzuigkap: anders

tips: Haal je inspiratie uit tijdschriften of social media maar geef er altijd je persoonlijke touch aan en blijf goed kijken war haalbaar is in jouw persoonlijke situatie. Iets wat op een plaatje prachtig lijkt hoeft niet altijd de beste oplossing te zijn voor jouw keuken. Durf dan ook aanpassingen te doen.

Omschrijving

omschrijving

Ik ben trots op de combinatie van materialen die we zelf bij elkaar hebben gezocht en waarbij zowel duurdere als relatief goedkope producten samen voor de juiste sfeer zorgen.

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!