WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Brenda Quaedackers in Landgraaf

waar: Landgraaf

bewoner(s): Brenda Quaedackers

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): Wij brengen nu meer tijd door in de keuken daar voorheen. De var is toch een mooi pluspunt. Even snel een kleine hap eten of even gezellig een kopje koffie drinken. Mijn dochter kan hier ook prima zonder afleiding haar huiswerk maken.

inspiratie: keukenshowroom, tijdschriften

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: Wij hebben onze keuken in december 2016 gekocht en op 24 april 2017 hebben wij de sleutel gekregen van ons huidige huis. Na alle sloopwerk zal de keuken eind mei begin juni zijn geplaatst. Keuken is gekocht bij Alligna.

vaatwasser: NEFF

koelkast: NEFF

oven: NEFF

fornuis: NEFF

afzuigkap: NEFF

tips: Meerdere malen naar keukenshowroom, elke verkoper heeft wel weer een ander inzicht en vind iets anders mooi. Daardoor krijg je zelf een beter inzicht wat er met de ruimte mogelijk is. Dat geld ook voor materialen en kookplaat eventueel gas of inductie. Onze is nu inductie na een aantal overwegingen die wij bij de verkopers hebben gehoord.

Omschrijving

omschrijving

Wij zijn super tevreden over onze keuken. In ons oude huis zijn wij erachter gekomen wat wij wel en niet wilden hebben. En tevens wat wij op welke plaats wilden hebben. Daardoor is onze keuken voorzien van alle gemakken en op de juiste plaats.

 

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!