Keuken van Bianca in Hattem

waar: Hattem
bewoner(s): Bianca
welke stijl omschrijft jouw keuken het best?: basic
hoe belangrijk is jouw keuken?: De keuken heeft een belangrijke functie in ons huis. We hebben in de keuken een grote tafel van 2,5 meter geplaatst met 6 fijne stoelen om heerlijk te zitten kletsen en eten. Zo is er ook altijd contact mogelijk tussen degene die kookt en de anderen.
inspiratie: keukenshowroom, tijdschriften, social media (pinterest), woonwebsite(s)
waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: De keuken hebben we vorig jaar gekocht bij IKEA.
vaatwasser: anders
koelkast: anders
oven: Siemens
fornuis: Siemens
afzuigkap: Siemens
tips: Zorg voor voldoende werkruimte en opbergruimte doormiddel van lades en binnenlades. Hoge kasten geven de mogelijkheid om koelkast en oven(s) op een prettige hoogte te plaatsen en erboven en eronder nog veel spullen te kunnen opruimen.

omschrijving

We hebben de keuken zelf ontworpen en geplaatst. De plaats en hoogte van het raam is in het ontwerp van het huis al meegenomen door de architect zodat de lijnen doorlopen in de spatrand e.d. Ook zijn alle lijnen in de onderkasten doorgetrokken, ook in de vaatwasser en de hoekkast. Een rustig en strak geheel wat het maakt tot een fijne en praktische keuken met veel werkruimte. De bovenste lades zijn allemaal voorzien van binnenlades wat veel overzicht geeft, ook onder de gootsteen zitten 2 verkorte lades die maken dat er geen ruimte verloren gaat en er ruimte is om de prullenbakken weg te werken.

Vorige artikel Volgende artikel

Laat jouw keuken zien

Upload jouw foto's

Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Shop suggesties

Inspiratie suggesties