WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Barbara in Salatiga

waar: Salatiga

bewoner(s): Barbara

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): Hoewel je er niet kunt zitten, is de keuken toch het hart van het huis. Een plek waar je steeds terugkomt, kletst en lekker bezig bent. Waar lekkers gecreëerd wordt. Dus: het hart van het huis.

inspiratie: tijdschriften, social media (pinterest), woonwebsite(s)

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: Een keuken kopen is hier niet mogelijk. Dus alles is handgemaakt. Kan ook niet anders als de muren scheef lopen en er met een touwtje gemeten wordt ????

oven: anders

tips: Ga voor mooi en functioneel. Laat je niet ompraten, jij weet wat je wilt. En laat je niet tegen houden door: ‘dat kan niet’!

Omschrijving

omschrijving

Het is een langdurig project. Niets gaat simpel in ons woonland. Je loopt voortdurend tegen beperkingen en problemen aan.
Maar het wordt mooi en we houden gewoon het eindresultaat voor ogen. Als het klaar is (over … maanden) hebben we wel een unieke, zelf ontworpen en handgemaakte keuken.

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!