WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van B. Horgan in Weert

waar: Weert

bewoner(s): B. Horgan

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): Onze keuken is onze passie! Eten, koken, proeven en ruiken brengt ons bij elkaar. Onze keuken is voor ons genieten van groot en klein. Onze open keuken is het middelpunt waardoor geuren door het hele huis verspreid worden.

inspiratie: keukenshowroom, tijdschriften, social media (pinterest), woonwebsite(s)

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: Deze keuken zat al in de woning, maar zou ik het niet anders gedaan hebben. Deze keuken is in 2015 geplaatst door de vorige bewoners en is van de keuken kampioen.

vaatwasser: Bosch

koelkast: Bosch

oven: anders

fornuis: anders

afzuigkap: anders

tips: Goed bepalen wat je smaak is, heb je deze niet specifiek hou het dan tijdloos en leuk de keuken op met accessoires zodat je toch iedere keer weer een heel andere sfeer kan creëren.

Omschrijving

omschrijving

Eindelijk hebben wij samen dit geweldige huis gekocht met deze keuken waar wij direct verliefd op zijn geworden. We kijken uit naar het eigen maken en uitbreiden van deze keuken, maar genieten er nu al op en top van. Het geweldig mooie raam geeft veel licht en daarnaast genieten we iedere dag weer van het natuurstenen blad.

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!