WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Arianne in Roden

waar: Roden

bewoner(s): Arianne

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): De keuken is de plaats waar de levensbehoefte (eten) word bereidt. Ook al is dat de enige doel toch is het voor mij belangrijk dat het mooi uitziet, want het hoort bij het huis waar je leeft.

inspiratie: tijdschriften, woonwebsite(s)

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: N.v.t. huurwoning

vaatwasser: anders

koelkast: Liebherr

oven: anders

fornuis: Miele

afzuigkap: ATAG

tips: Kies eerst voor een basis dat tijdloos is. Door middels van accesoires kun je altijd en makkelijk eenvoudig naar stijl aankleden.

Omschrijving

omschrijving

Ik ben trots op de witte openvakken dat ik zelf in mekaar heb geklust. Op de plek van de middenvak boven het aanrecht hing voorheen oorspronkelijk met een dezelfde kast als de twee ernaast en onder het aanrecht. Dat vond ik standaard en saai. Om het af te maken heb ik aan de rechterzijde ook drie vakken gemaakt voor een mooi geheel.

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!