kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Annemieke Vinken in Rheden

waar: Rheden

bewoner(s): Annemieke Vinken

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): In deze keuken verzamelt iedereen zich om het kookeiland om verhalen te delen en de dag door te nemen.

inspiratie: keukenshowroom, tijdschriften

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: De keuken is begin dit jaar bij Mandemakers gekocht en zeer recent geplaatst, 4 weken geleden om precies te zijn.

vaatwasser: ATAG

koelkast: ATAG

oven: ATAG

fornuis: anders

afzuigkap: anders

tips: Maak vooraf thuis een filtering in wat je aanspreekt qua stijl, eenmaal in de keuken showroom zie je door de bomen het bos niet meer!

Omschrijving

omschrijving

Deze keuken is alles waar je van droomt! Design in een praktisch jasje! Het is genieten om nieuwe gerechten uit te proberen. Keuken is voorzien van heel veel bergruimte, goede apparatuur die een gezin van 5 personen laat genieten van het eten met elkaar.

 

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!