WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Annemieke de Waal in Renkum

waar: Renkum

bewoner(s): Annemieke de Waal

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): De stijl van onze keuken omschrijft zich het beste als ‘eigen’. We houden van basic, robuust en een tikkeltje stoer. Bij ons kom je binnen in de keuken; het warme huiselijke gevoel dat we hebben geprobeerd te creëeren in ons huis start bij binnenkomst. De basis is wit met zwarte en grijze accenten, aangevuld met houten elementen en een vleugje kleur.

inspiratie: tijdschriften, social media (pinterest), woonwebsite(s)

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: Gekocht bij Mandemakers in Beuningen en geplaatst eind juni 2017.

vaatwasser: Siemens

koelkast: Siemens

oven: Siemens

fornuis: Siemens

afzuigkap: Siemens

tips: Maak vooraf een moodboard en zet je wensen op papier. Laat je niet van de wijs brengen door de keukenverkoper en bepaal wat past binnen je budget en wensen.

Omschrijving

omschrijving

We zijn meer dan blij met onze Mandemakers keuken. We hebben alle wensen die we hadden tijdens het ontwerpen kunnen realiseren en geen concessies gedaan. De Siemens apparatuur draagt daar zeker aan bij. De keuken past mooi in ons huis. Overal in huis vind je onze ‘eigen’ stijl terug en hebben we het huis persoonlijk gemaakt door dingen zelf te maken.

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!