WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Annemarie in Baarn

waar: Baarn

bewoner(s): Annemarie

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): Onze keuken is meer recht het hart van ons huis. Er wordt natuurlijk gekookt, geproost en gegeten. Ook wordt er gevoetbalt (kids), radslagen geoefend (dochterlief), gekletst en gewerkt.

inspiratie: keukenshowroom, tijdschriften, social media (pinterest), woonwebsite(s)

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: Najaar 2017 gebouwd en gekocht. Kasten van Ikea, apparatuur via keukenloods en bladen met stucwerk apart laten maken. De achtergrond is behang (wall op maat gemaakt)

vaatwasser: Bosch

koelkast: AEG

oven: Bosch

fornuis: anders

afzuigkap: anders

tips: `volg je gevoel en denk buiten de kaders. Ook bij een keuken!

Omschrijving

omschrijving

We hebben `m helemaal eigen gemaakt met een groot eiland, een Amerikaanse koelkast (deze zomer al meteen een hit met ijsblokjes en gekoeld water), een grote eettafel (minimaal eenmaal p/wk eten we met 10), een glazen schuifpui, een zitje en voor het licht een prachtige lichtstraat. Nog geen jaar geleden kochten we dit huis in originele staat (met gaskachels en al) en na een forse verbouwing wonen we hier met veel plezier. Voorlopig nog genoeg te doen maar de keuken is zo goed als af!

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!