WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Anneke Gaastra-Wierenga in Wommels

waar: Wommels

bewoner(s): Anneke Gaastra-Wierenga

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): Ik kook er voornamelijk alleen het eten en mag graag bakken. Het is een fijne, ruime plek geworden. Anders dan dat we eerst hadden gepland, maar veel mooier!

inspiratie: tijdschriften, social media (pinterest)

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: In oktober 2017 hebben we een nieuw fornuis en afzuigkap gekocht van Smeg. De keuken is al van 1997 en is destijds geleverd door Erven Feenstra.

vaatwasser: AEG

koelkast: Bosch

oven: anders

fornuis: anders

afzuigkap: anders

tips: Wat ik zelf handig vind,is om zelf een paar tekeningen te maken met verschillende mogelijkheden en dat met de aannemer te bespreken. Ook die heeft vaak verrassende leuke ideeen.

Omschrijving

omschrijving

Inmiddels is het een beetje veranderd, de ladders staan nu tegenover het aanrecht met daaraan hangende koekenpannen. Erg trots zijn wij op het resultaat. Samen met de aannemer is het mooier geworden dan we in eerste instantie in het hoofd hadden. Wat ikzelf erg mooi vindt is dat we oud en nieuw hebben gecombineerd. Zo heb je voor een relatief klein budget een compleet nieuwe keuken.

 

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!