WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Anneke Bijsterbosch in Zwolle

waar: Zwolle

bewoner(s): Anneke Bijsterbosch

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): Onze keuken is een groot onderdeel van onze woonruimte. Koken is voor mij ontspanning na een drukke werkdag. Vanuit de kamer kijk je naar onze keuken en andersom. Het moet bij elkaar passen. We hebben daarom voor hout gekozen omdat dit een warme uitstraling heeft.

inspiratie: keukenshowroom, woonwebsite(s)

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: Boer Staphorst, juli 2017

vaatwasser: Siemens

koelkast: Siemens

oven: Siemens

fornuis: anders

afzuigkap: AEG

tips: Heel fijn is het dat we de vaatwasser iets hoger hebben geplaatst. Gemakkelijk met in- en uitruimen. Daaronder zit nog een lade

Omschrijving

omschrijving

Aan onze keuken hebben wij een tafelblad laten maken waar wij met zijn tweeën aan eten. We hebben daarvoor gekozen omdat wij niet meer dagelijks met het hele gezin aan de eettafel zitten. De kinderen wonen zelfstandig. Daardoor hebben we meer ruimte voor de keuken gecreëerd. Als de kinderen of andere gasten komen eten kunnen we een `pop-up eettafel` neerzetten. Leuk tafelkleedje en kaarsjes er op en je kunt dan gezellig met een groep tafelen.

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!