WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Anne Lieke in Voorburg

waar: Voorburg

bewoner(s): Anne Lieke

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): Eigenlijk koken we bijna altijd zelf, het is ons momentje na werk om tot rust te komen. De liefde straalt daar ook van af, want als ik een lange dag achter de rug heb, maakt mijn man iets waardoor ik me beter voel. Of dat nu een goede kop koffie of een heerlijke maaltijd is.. En laten we wel wezen, liefde gaat toch nog steeds ook een beetje door de maag :)

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: De keuken was al aanwezig in het huis toen wij erin kwamen wonen

vaatwasser: anders

koelkast: anders

oven: anders

fornuis: anders

afzuigkap: anders

tips: Neem een vaatwasser ;-)

Omschrijving

omschrijving

We hebben altijd in huizen gewoond waar we geen vaatwasser hadden. Ondanks dat afwassen best gezellig kan zijn, zijn we nu zooooooo blij met onze vaatwasser! Wat scheelt dat een tijd en een ruimte!
Wat ik jammer vind is dat de keuken niet bij de woonkamer hoort! Minder gezellig bij visite of als manlief in de woonkamer hangt!
De keuken is niet geheel in onze stijl, wij zijn meer van de landelijke soort en zouden dus graag wat meer hout etc. zien. We proberen het dan zelf ook zoveel mogelijk op te leuken en gezellig te maken!
Superblij zijn we wel met de keuken naar het balkon! Smorgens kopjes koffie en pannenkoeken, rechtstreeks uit de keuken de buitenlucht in!

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!