WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Anita Koelewijn in Apeldoorn

waar: Apeldoorn

bewoner(s): Anita Koelewijn

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): De keuken is nu de plek waar maaltijden worden bereid.

inspiratie: keukenshowroom, anders

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: Gekocht in augustus 2017 geplaatst in oktober 2017. Gekocht in Wolvega via Homecentre, keukenmerk Tristar uit Bladel,maatwerk mogelijk.

vaatwasser: Siemens

koelkast: Siemens

oven: Siemens

fornuis: Siemens

afzuigkap: anders

tips: Bedenk goed wat voor een apparatuur je wil. Een apothekerskast is een aanrader en een cooker een must. Koop een spoelbak met afgeronde hoeken ivm schoonmaken. En er kan vaak meer dan je denkt.Ps de foto’s zijn scherp, bij het uploaden nu onscherp en sommige op de kop?? Wat heb ik verkeerd gedaan?

Omschrijving

omschrijving

Het is mijn ontwerp in een toch beperkte ruimte. Daar ben ik trots op. Tevens is een klein spoelbak aan de kookplaat kant ideaal. De cooker kan draaien waardoor beide spoelbakken met een kraan bedient kunnen worden. De uittrekbare cooker was een must. Ideaal.
De apparatuur is niet door ons uitgekozen, zelf had ik voor een stoom(combi)oven gekozen. Nu heb ik een combimagnetron en een grote oven.

 

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!