WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Anique Overtoom in Muiden

waar: Muiden

bewoner(s): Anique Overtoom

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): Onze keuken is de spil van het huis . Hier zitten wij ( gezin met 4 dochters) heel wat uren per dag te koken , samen te eten , en spelletjes te doen. Ook zijn hier al heel wat verjaardagen gevierd en feestdagen gevierd met vrienden en familie.

inspiratie: tijdschriften, social media (pinterest)

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: Veertien jaar geleden hebben wij deze ruimte verbouwd tot keuken . Het aanrecht zijn twee oude notarisbureau`s waar we graniet op hebben laten storten . Een bureau moesten we zelf doormidden zagen om het fornuis er tussen te plaatsen.

koelkast: LG

oven: anders

fornuis: anders

tips: Wij hebben aan een kant in de keuken hele hog deuren laten plaatsen. Daarachter staat de vaatwasser. Super handig want niemand ziet alle rotzooi , die staat achter de deuren .

Omschrijving

omschrijving

Ik ben trots op de heerlijke houtkachel die in de wintermaanden de hele dag heerlijk brandt. Ook ben ik trots op de` vondsten ` in onze keuken ( oa het hakblok, de KLM trolley en de stokbroodsnijder. ) Ooit wil ik nog het prachtige balken plafond kaalschuren …..

 

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!