WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Angelique in Reutum

waar: Reutum

bewoner(s): Angelique

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): De centrale plaats in ons huis waar we iedere daf samen komen om te eten.

inspiratie: keukenshowroom, tijdschriften, social media (pinterest), anders

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: Gekocht bij Hofhuis keukens en interieur in Harbrinkhoek. Top zaak???????? De keuken is geleverd in Juni 2017.

vaatwasser: Siemens

koelkast: Siemens

oven: Siemens

fornuis: Siemens

afzuigkap: anders

tips: Denk goed na over de indeling en wat jij praktisch vindt. Last je niet afschepen door een verkoper die alleen standaard keukens wil verkopen. Vaak kan een goede keukenzaak door aanpassingen wel het gewenste resultaat behalen dat jij voor ogen hebt.

Omschrijving

omschrijving

Ik ben ontzettend blij met onze nieuwe keuken. Vooral de stoomoven, hiermee kun je de meest geweldige en gezonde maaltijd op tafel toveren.

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!