WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Alwin Jansen in Waddinxveen

waar: Waddinxveen

bewoner(s): Alwin Jansen

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): In deze keuken met veel werkblad wordt met veel plezier gekookt.

inspiratie: keukenshowroom, woonwebsite(s), anders

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: Gekocht bij Eigen Huis keukens in Capelle aan den IJssel. Geplaatst in april 2017.

vaatwasser: Bosch

koelkast: Liebherr

oven: Bosch

fornuis: Bosch

afzuigkap: Bosch

tips: Let goed op de positie van je vaatwasser versus je kookplaat en je afwasbak en durf een andere kleur plint te nemen en maak een gekleurd open vak, dit doorbreekt de vele witte vlakken. Twee ovens (eentje met magnetron functie) is ook ideaal en zorg voor lekker veel werkblad.

Omschrijving

omschrijving

Ik ben trots op het hout-kleurige open vak in de keuken aan de woonkamer-zijde in combinatie met de alu look plinten geeft dit een mooi aanzicht vanuit de woonkamer.

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!