WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Alice in Milheeze

waar: Milheeze

bewoner(s): Alice

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): Ik kook bijna dagelijks in onze heerlijke keuken. Hij is niet ontzettend ruim qua kast ruimte, daarom wordt je gedwongen om keuzes te maken en blijven er spulletjes over die je echt dierbaar zijn en je altijd gebruikt. de keuken sluit aan op een gezellige eetkamer met uitzicht op de tuin. Gezond en bewust komen en eten vinden wij heel belangrijk.

inspiratie: anders

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: Berkvens op maat gemaakt.

vaatwasser: Samsung

koelkast: anders

oven: anders

fornuis: anders

afzuigkap: anders

tips: Kies wat bij je past, en durf! Want niks is blijvend! Wees niet bang om iets te proberen

Omschrijving

omschrijving

Ik ben erg trots op dat we onze keuken zo bijzonder en eigen hebben kunnen maken. Hij is niet standaard en ik heb hem nog nergens zo gezien. We krijgen altijd veel complimenten. Wat jammer is is dat er tijdens verbouwingswerkzaamheden een keer een hamer op de zwart witte tegels is gevallen en daardoor een gaatje in de regel zit vlak voor het aanrecht. Ook klinkt het soms enigzins hol omdat we het niet te vol willen bouwen.

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!