WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Adaya in Vlaardingen

waar: Vlaardingen

bewoner(s): Adaya

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): Mijn terugtrekplekje om alles even van me af te zetten en tot rust te komen door te koken en te bakken.

inspiratie: tijdschriften, social media (pinterest)

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: 6 jaar geleden bij Ikea voor zo`n 3000 euro.

vaatwasser: anders

koelkast: anders

oven: anders

tips: Kijk of je ruimte kunt creeeren door slimme oplossingen zoals een verplaatsbare inductiekookplaat. En veel tekeningen maken met allerlei opstellingen, er komt vanzelf een beste uitrollen!

Omschrijving

omschrijving

In ons vorige huis had ik een ruime keuken maar onlangs zijn we verhuisd naar een 100 jaar oud huis met een kleine keuken. Het was een enorme uitdaging om alles wat ik graag gebruik en ook nog het liefst een beetje leuk eruit ziet weer in deze keuken te krijgen. We hebben o.a. geen vaste kookplaat meer maar 2 losse inductie kookplaten waardoor er meer werkblad vrij is. De keuken is nog niet helemaal klaar maar ik ben al heel blij met dit resultaat! En door de keuken nu voor de 3e keer mee te verhuizen konden we mooi binnen ons budget blijven.

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!