WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Adaya in Vlaardingen

waar: Vlaardingen

bewoner(s): Adaya

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): De keuken is mijn terugtrek plek waar ik heerlijk mijn hoofd leegmaak door te koken en bakken.

inspiratie: tijdschriften, social media (pinterest), anders

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: 2012 gekocht bij Ikea 1e keer geplaatst 2016 2e keer geplaatst (verhuizing) 2018 3e geplaatst (verhuizing)

tips: Veel tekeningen maken met alle mogelijke opstellingen en dan komt er vanzelf een beste opstelling uit rollen. En creatief denken bij minder ruimte. Wij hebben nu een losse inductiekookplaat die in een ruimte onder de combi oven ligt en als ik ga koken leg ik hem op het aanrecht. Even wennen maar uiteindelijk weet ik niet beter meer en heb ik wel meer aanrechtblad en was er ook geen speciale perilex aansluiting nodig!

Omschrijving

omschrijving

Wij zijn onlangs verhuisd naar een 100 oud huis met een kleine keuken en toch is het gelukt onze keuken zodanig in te delen dat hij praktisch maar ook nog gezellig is. Deze keuken is 6 jaar oud en is nu voor de tweede keer verhuist wat ook nog eens enorm kostenbesparend was. (Laten doen door een plaatselijke klusjesman voor ongeveer 400 euro.)
Een grote keuken is natuurlijk heel fijn en dit was echt wel een stapje terug maar uiteindelijk toch weer heel blij met het resultaat al is het nog niet helemaal af.

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!