WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Willeke uit Geldermalsen

Omschrijving:

Een lieve babykamer met natuurlijke elementen. Een mix van oud en nieuw. De meeste meubeltjes zijn tweedehands en opgeknapt. Het wiegje hebben we bijvoorbeeld via Marktplaats opgesnord en zelf bekleed. De commode, de console erboven en de ombouw voor de kachel zijn zelfgemaakt.

Ik vind het geweldig dat we zo een unieke babykamer gecreëerd hebben. Het schilderstrapje hebben we bijvoorbeeld uit een container gevist bij het wegbrengen van afval. Natuurlijk wel eerst goed schoongemaakt :-). Het memobord boven het trapje heb ik gemaakt van een oude gebarsten spiegel. Het resultaat is erg leuk.

De meeste accessoires (in pasteltinten) wil ik na de geboorte van de kleine toevoegen. We weten nl. nog niet wat het wordt.

Heb je nog tips voor de babykamer? Laat het me weten door bijvoorbeeld een reactie te plaatsen op mijn weblog www.sfeervolwonen.blogspot.com (ik ben er nog maar net mee gestart).

Hartelijke groet,
Willeke

Laat jouw huis zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!