Wendy Wouters uit Diessen

In 2018 zijn we in dit huis gaan wonen met onze twee kinderen. In 2019 hebben we het naar onze woonwensen aangepast.
Vanuit de keuken konden we eerst niet genieten van onze tuin. Doordat er een stuk is aangebouwd geheel in de stijl die bij het huis past hebben we dit nu wel weten te realiseren. De indeling van de keuken is geheel veranderd en nu genieten we dagelijks van het uitzicht. Achter onze tuin staan de bomen van de voormalige kloostertuin. De kleuren van de bomen veranderen door de seizoenen heen en zijn prachtig. Kortom het raam is net een schilderij dat telkens veranderd. Ook vanuit de woonkamer hebben we zicht op de tuin. We zijn dan ook erg blij dat we nu de verbouwing achter de rug is dagelijks mogen genieten van onze fijne thuis met daarbij behorende tuin. We zijn bevoorrecht dat we hier kunnen wonen en hopen dan ook nog lang van deze fijne plek te mogen genieten.

Laat jouw huis zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!