WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Wendy uit Leiden

Omschrijving:

Deze kamer is gebaseerd op zachte kleurtjes, puur en rustig een echte babykamer dus! Ik hou van verschillende stijlen door elkaar. Met name Skandinavische ontwerpen zijn geliefd zoals de prachtige ‘eenvoudige’ hangende wieg van het merk Leander.
Het wiegt je kindje vanzelf in slaap, bovenin zweeft een gebreide paddestoel van het merk Anne-Claire Petit.
De commode is van Oliver Furniture ook skandinavisch. Met zijn bijzondere ronding is het een mooi ontwerp, de top is heel handig voor verschoonspulletjes en dergelijke. Later kan je deze weglaten en kan je hem gebruiken als ladenkastje. Het bakje op de commode komt van een fair en heeft al overal voor gediend!
Het pastelgroene kinderklepbankje is gevonden op een rommelmarkt in Belgie, ontzettend schattig en handig voor speelgoed. Het degelijke ledikant is van Coming Kids, deze bootst de natuurlijke steigerhout look na en vormt een mooi geheel bij het zachte roze.
De paddestoellamp in de vensterbank, brand sprookjesachtig en diend dus ook goed als nachtlamp verder zijn er talloze verhaaltjes over de vertellen.De strikken aan de hartjes slinger maken het geheel speels, ze zijn weer terug te vinden in de lijst aan de wand. Die is gevuld met pip behang, verder zijn de blaadjes, vlinders te zien in de speelse lamp aan het plafond. De houten lockerkast is gebaseerd op Vtwonen en stond al in ons huis.Ik geniet erg van onze babykamer en hoop dat onze dochter hier straks net zo veel plezier zal beleven!

Laat jouw huis zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!