WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Verswijver uit Hoogerheide

Omschrijving:

Omschrijving

Familie Verswijver heeft een landhuis in Hoogerheide in eigen beheer gebouwd. De woning is vanaf de eerste paal tot de styling verzorgt door de familie zelf. Peter Verswijver is werkzaam als interieurontwerper bij Verswijver Interieurconcepten, het was daarom ook een droom van de familie om een eigen huis te ontwerpen en te realiseren.

Het landhuis heeft de uitstraling van een bourgondisch kasteel, door het gebruik van verschillende robuuste en natuurlijke materialen krijgt het huis een unieke uitstraling. Enkel het witte gebouw waarin de keuken is gesitueerd stond er toen de familie het kocht. De toren en het poolhouse zijn eraan gebouwd.

Door middel van een Domotica-systeem kan de hele woning worden beheert via een mobiele telefoon en is de hele woning duurzaam. Duurzaam en bourgondisch gecombineerd.

Laat jouw huis zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!