WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Steffi Roozeboom uit Hengelo

Omschrijving:

Omschrijving

We kochten deze oude fabriekshal in het centrum van Hengelo met als doel hier ons huis van te maken; een patiowoning met als hart van het huis de keuken. Het huis is om de tuin gebouwd, wat heerlijk veel licht en ruimte met zich mee brengt. Door het karakter van het pand moest tijdens de verbouwing de industriële uitstraling behouden blijven. Daarom hebben we de ramen vernieuwd, maar in exact dezelfde uitstraling behouden.
Op de begane grond zijn de garage, keuken, zithoek, patio, wasruimte, speelkamer en ouderslaapkamer met badkamer en suite te vinden. Op de eerste verdieping vind je de slaapkamers van de kinderen, hun badkamer en een groot dakterras. Een heerlijk ruim huis in het centrum van Hengelo waar wij nooit meer weg willen!

Laat jouw huis zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!