WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Sjoukje uit Roermond

Omschrijving:

Met heel veel liefde hebben we maanden lang aan deze prachtige kinderkamer gewerkt! Uren heb ik naar tweedehands kastjes gezocht die we om konden toveren tot een prachtige, eigenzinnige, zelf ontworpen, witte wandkast. De niet voor de hand liggende combinatie van de verschillende behangen werkt spannend samen. Een zwart/witte toile de joule, een romantische roze bloem en een creatief, illustratief en kleurrijk behang zorgen voor een verrassend geheel.

Over alles is tot in het detail nagedacht. Van de lakentjes in het wiegje en de gordijnen, tot de lampenkappen aan toe: alles is zelf gemaakt. De vrolijke knuffels, blikken doosjes en andere hebbedingetjes heb ik stap voor stap verzameld via de leukste webshops, om zo het geheel helemaal af te maken.

Lieve Lola, je bent meer dan welkom in deze kamer, vol met liefde voor jou!

Laat jouw huis zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!