WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Siem uit Venlo

Omschrijving:

Dit is de jongenskamer van onze 8jarige zoon Siem! Hij wilde graag een stoere kamer…en hebben er ook erg veel werk aan gehad, aangezien onze zolder eerst een bouwval was!

Maar gelukkig door een handige vader en opa is het best een aardige kamer geworden! Alle meubels zijn tweedehands, het bed is van mijn man geweest en hebben we zwart gespoten, het bureautje is een oud brocant tafeltje en de stoel komt uit een vroeger cafe van onze familie. Het beddegoed is van Wazzhappening en de schilderijen en postzakzitzakken zijn zelfgemaakt.
Onze Siem is de enige gelukkige van de familie met een inloopkast, dit was gelukkig makkelijk te maken vanwege de schuine plafonds. Hij heeft nu een grote kamer waar hij heerlijk met zijn lego kan spelen!

Laat jouw huis zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!