Sara Brink uit Den Haag

naam: Sara Brink
waar: Den Haag
soort huis: benedenwoning
soort bouw: jaren '30
woonoppervlakte: 75 tot 100 m2
trefwoorden: benedenwoning, jaren '30, 75 tot 100 m2, wonen in de stad, klein wonen, doe het zelf

Omschrijving

Toen ik dit huis binnen liep wist ik het meteen: hier wil ik wonen. Ik was verliefd op de en suite deuren, de houte vloer en de mooie groene tuin. We hebben alles opnieuw geverfd omdat de crème kleur die op de muren en kozijnen zat het nogal maakte. De inrichting hebben we gebaseerd op de kleuren uit de natuur. Het was wel een grote gok om alle muren lichtblauw te verven maar we zijn er super blij mee. Het maakt de woonkamer licht en fris en de en suite komt nog mooier uit de verf. Daarnaast kozen we voor veel houten meubels en veel groen in huis.

Zelf dingen maken zoals de kandelaren van wijnflessen en de notitiebordjes in huis, daar word ik rustig en ontspannen van. Doordat ik ziek ben zit ik veel thuis en probeer ik het in huis zo aangenaam mogelijk te maken. En het geeft ook voldoening als ik weer iets nieuws in elkaar geknutseld heb of met de planten in de weer ben. Persoonlijke spullen maken mijn huis tot een echt thuis. Om te voorkomen dat het een chaos wordt hebben we wel geprobeerd om de persoonlijke spullen te ordenen. De foto’s zijn bij elkaar opgehangen, alle kaarten hangen op het prikbord van VTwonen en op het rekje in de keuken heb ik plantjes en schaaltjes verzameld.

Omdat we in een drukke stad wonen wil ik graag thuis komen in een huis waar ik echt tot rust kan komen. De natuurlijke kleuren en mijn yoga hoekje in huis helpen daarbij.

Vorige artikel Volgende artikel

Laat zien hoe jij woont

Upload jouw foto's

Heb jij een mooi ingericht huis en wil je dit laten zien? Upload dan je eigen foto's en
maak zelf een binnenkijker. Binnengluren bij anderen mag natuurlijk ook.

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Shop suggesties

Inspiratie suggesties