WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Sara Brink uit Den Haag

Omschrijving:

Omschrijving

Toen ik dit huis binnen liep wist ik het meteen: hier wil ik wonen. Ik was verliefd op de en suite deuren, de houte vloer en de mooie groene tuin. We hebben alles opnieuw geverfd omdat de crème kleur die op de muren en kozijnen zat het nogal maakte. De inrichting hebben we gebaseerd op de kleuren uit de natuur. Het was wel een grote gok om alle muren lichtblauw te verven maar we zijn er super blij mee. Het maakt de woonkamer licht en fris en de en suite komt nog mooier uit de verf. Daarnaast kozen we voor veel houten meubels en veel groen in huis.

Zelf dingen maken zoals de kandelaren van wijnflessen en de notitiebordjes in huis, daar word ik rustig en ontspannen van. Doordat ik ziek ben zit ik veel thuis en probeer ik het in huis zo aangenaam mogelijk te maken. En het geeft ook voldoening als ik weer iets nieuws in elkaar geknutseld heb of met de planten in de weer ben. Persoonlijke spullen maken mijn huis tot een echt thuis. Om te voorkomen dat het een chaos wordt hebben we wel geprobeerd om de persoonlijke spullen te ordenen. De foto’s zijn bij elkaar opgehangen, alle kaarten hangen op het prikbord van VTwonen en op het rekje in de keuken heb ik plantjes en schaaltjes verzameld.

Omdat we in een drukke stad wonen wil ik graag thuis komen in een huis waar ik echt tot rust kan komen. De natuurlijke kleuren en mijn yoga hoekje in huis helpen daarbij.

Laat jouw huis zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!