WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Quinn uit Hoorn

Omschrijving:

Ik ben een grote Poeh-fan en toen ik zwanger was kon ik mijn geluk niet op: baby-uitzet met in de hoofdrol POEH, ja, dat was te koop! Vervolgens zag ik op de 9 maandenbeurs hele grote Poehstickers, leuk, fantastisch….!

Maar nee, zomaar stickers op een muur plakken dat was het niet. Ik ging op zoek naar behang, groen voor de onderkant, het gras en wolkjesbehang voor de bovenkant. Maar toch ontbrak er nog iets. Mijn moeder kende iemand bij haar in het dorp die heel mooi kon schilderen en vroeg of hij iets moois van de babykamer kon maken en dat deed hij. Het kamertje werd één groot prentenboek.

Inmiddels is ons zoontje twee jaar en nog steeds loopt hij rondjes in zijn kamertje, met zijn vingertje wijzend naar verschillende figuurtjes en verhaaltjes brabbelend in zijn eigen taaltje. Dag in, dag uit genieten we nog van het kamertje!

Laat jouw huis zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!