WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Aletta Haarsma uit Heeg

Omschrijving:

In Redmer zijn kamer zijn allemaal gebruikte meubeltjes gebruikt. Het kastje komt van MP, de kledingkast had ik zelf. Het nachtkastje (ladenkastje) hoort bij een oud buro. De schilderijtjes heb ik zelf geschilderd. Evenals het kleine klepbankje en krukje van de kringloopwinkel. Alles in wit met ijsblauw.
De sprei maakte beppe voor Redmer. Ook met echte piraatjes er op! De lades van het nachtkastje heb ik ieder in een ander motiefje geverfd. Het nachtlampje was bronskleuur en komt ook van de kringloopwinkel. De gordijntjes zijn ook zelf gemaakt. Met een pot witte en ijsblauwe verf kun je dus heel wat doen! Ik wilde graag streepjesbehang, maar kon dit niet vinden. Ik heb toen enkele rollen wit en ijsblauw behang gekocht, en deze om en om behangen. Redmer is er helemaal blij mee!

Laat jouw huis zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!