WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Pauline uit Deventer

Omschrijving:

Omschrijving

Wij zijn een gezin met vier kinderen. Fred (47), Pauline (44), Pien (19, studeert in Groningen), Josephine (10), Eleonore (7) en Louise (2 maanden).
Het huis is in 1969 onder architectuur gebouwd. De architect heeft ook het interieur ontworpen en de tuin. Wij hebben het huis van de eerste eigenaresse gekocht. Het huis stond te koop en de mensen stonden in de rij om het te kopen… ze gunde het ons. Ik was zwanger van Josephine en het idee van kinderstemmetjes in haar huis maakte dat de oude mevrouw ons het huis gunde!
Het huis ligt in een heel rustig deel van Deventer, maar wel dicht bij centrum en treinstation. Deze woonwijk is oorspronkelijk gebouwd voor de artsen van het nabijgelegen ziekenhuis. Er wonen juristen, advocaten… de eerste generatie bewoners maken langzamerhand plaats voor een nieuwe generatie met kinderen..
Mensen laten zich soms wat misleiden door de buitenkant. Die komt wat gesloten over, maar kom dan maar eens binnen kijken. Het is een heel ruim, licht en gezellig familiehuis met een fijne tuin rondom. Het is echt een leefhuis, ruim maar wel warm en gezellig. In de tuin hebben we een kas gezet waar tomaten, aardbeien en kruiden groeien. Er staan wat fruitbomen in de tuin en er staat een grote trampoline!
De garage/schuur is groot! er staat een werkbank waar ik graag aan knutsel. Er is licht, verwarming en vooral heel veel ruimte.
Helaas gaan we dit fijne huis verlaten.
We hebben een oude woning gekocht in het dorp Diepenveen, dat grenst aan Deventer. Zo`n tien minuten fietsen hier vandaan. Voor Fred had het niet gehoeven, maar ik kom van een boerderij en miste het buitenleven. Het nieuwe huis is wat dat betreft perfect gelegen, aan de rand van het dorp én bos. We zijn nog aan het verbouwen maar zoeken wel mensen die net als wij verliefd worden op dit bijzondere huis en hier heel graag willen komen wonen!

Laat jouw huis zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!