WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Pauline Joosen uit Geertruidenberg

Omschrijving:

Omschrijving

Wij, Pauline, David en Dali (2,5) wonen met ons gezin in het hart van de historische stadskern van Geertruidenberg. De gevel en de eerste muren van ons huis werden geplaatst in het jaar 1555. Ons huis heeft vele unieke oude kenmerken zoals een levensboom boven de voordeur.

Een leuk kenmerk is ook dat je op onze slaapkamer aan de oude houten vloer ziet dat er ooit twee gezinnen in dit huis hebben gewoond, een gezin beneden en een gezin boven. Je ziet aan de oude houten planken precies waar vroeger het keukenblok heeft gestaan, er zit een aansluiting voor een open haard en een kast die vroeger een bedstee was.

De woning heeft een oud hart, maar van binnen hebben we de woning langzaam gemoderniseerd de afgelopen 1,5 jaar. We hebben een rustige basis aangebracht en extra licht in delen van het huis. Tevens hebben we de keuken verbouwd en inmiddels de daken voorzien van isolatie en onder andere het oude rookkanaal in de woonkamer vernieuwd en een kachel geplaatst.

We hebben qua inrichting een voorkeur voor felle kleuren, gecombineerd met een solide rustige basis van grijs en wit. We creëren knusse hoekjes met natuurlijke materialen zoals hout, kurk, osb, bamboe en jute geïnspireerd door de Scandinavische stijl van interieurinrichting.

We hebben een voorliefde voor antiek en vintage en struinen vaak de Antwerpse antiek straatjes af naar unieke items voor in ons huis van theelepeltjes tot KLM-huisjes en zelfs de bank in de woonkamer. We zijn vaak verliefd op Delfts blauwe items!

Qua accessoires houden we ervan om unieke items uit het buitenland mee te nemen, souvenirs. Maar wel die passen binnen ons huis. Zo hebben we o.a. souvenirs uit Italië, maar ook uit Denemarken, Zweden, Nieuw Zeeland, China en Brazilië die we graag een mooi plekje geven.

Ons huis is bovendien dier- en kindvriendelijk. Geniet van de foto`s.

Laat jouw huis zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!