vtwonen

Patty uit Waarland

naam: Patty
waar: Waarland
soort huis: vrijstaande woning

wij hebben ons huis volledig gerenoveerd, alles zag 3 maanden geleden nog geel en blauw en nu is alles heerlijk wit! We hebben geprobeerd een huiselijke, industriële sfeer te creëren.

Vorige artikel Volgende artikel

Laat zien hoe jij woont

Upload jouw foto's

Heb jij een mooi ingericht huis en wil je dit laten zien? Upload dan je eigen foto's en
maak zelf een binnenkijker. Binnengluren bij anderen mag natuurlijk ook.

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

Rita op 3 maart 2013 om 15:45

Prachtige inrichting!
We zijn zelf bezig met een nieuwe keuken, mag ik je vragen wat je voor prachtig keukenblad hebt?
Is dit betonlook profcoat? Welke kleur? We twijfelen tussen Lipari en Stromboli. Hoop op je reactie!

>

G. op 9 januari 2013 om 15:02

Hallo wat een prachtige huis !!! Mag ik vragen waar je die staande lamp ( foto 4 ) hebt gekocht ? Graag je reactie... Nogmaals erg mooi !

>

Bep op 12 november 2012 om 15:35

Wat een geweldige leuke reacties Patty en Rick.

>

Patty op 12 november 2012 om 09:03

sorry, heel lang niet op deze site gekeken en ik krijg geen bericht dat er nieuwe reacties zijn. P; de achterwand in de keuken is behang van Piet Hein Eek! Femke, het huis is 15 jaar oud, we hebben alles binnen opnieuw gestuct en wat wandjes weggehaald, ook buitenom hebben we alles wit geverfd, de gevel en de kozijnen zijn antraciet geworden. Wij vonden het kostenplaatje erg meevallen, overal flink gezocht naar goede prijzen, de vloer van gietvloerstunter, de stuccer via-via, veel zelf gedaan, zoals verven en loodgieterswerk en plaatsen van keuken en houten nissen.

>

Julia op 4 november 2012 om 21:20

Wat een leuk en gezellig huis helemaal mijn smaak

>

femke op 17 juli 2012 om 21:14

Ik ben eigenlijk heel benieuwd hoe het huis er voorheen uitzag. Is het al een wat ouder huis of vrij nieuw?Wij hebben namelijk zelf een huis van ruim 20 jaar oud (in de loop van de jaren wel gemoderniseerd met nieuw stucwerk,nieuwe vloer etc), maar nu zitten we er toch aan te denken om het grootser aan te pakken en de hele binnenkant te gaan verbouwen. Jullie huis is echt naar onze smaak verbouwd. Wat hebben jullie hiervoor allemaal vernieuwd? Is dat een flink kostenplaatje of valt het mee? Mvg femke

>

P. op 15 juli 2012 om 14:10

Hallo Patty wij vinden de houten achterwand in de keuken erg mooi. Kan je vertellen wat voor hout het is en in welke kleur is het geverft? Ziet er allemaal trouwen leuk uit.

>

Patty op 23 mei 2012 om 01:43

Lin, het behang is inderdaad van Piet Hein Eek, nummer PHE04. Laura, de keuken komt bij van westen keukens vandaan, uit Heerhugowaard; een topzaak, klein maar zeer servicegericht en scherpe prijs! De kleur wit in het hele huis is HN.02.88. Nathalie, de krukjes komen inderdaad bij Karwei vandaan, zag ze vandaag nog staan in Schagen (!), de tuindeuren zijn zwart inderdaad, in matte Flexa Pure geverfd.

>

M op 6 mei 2012 om 23:09

Krukjes zijn van Karwei

>

betty op 6 mei 2012 om 09:35

Heel erg mooi! Jullie missie is geslaagd!!

Shop suggesties

Inspiratie suggesties