WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Nikki van Son uit Purmerend

1,5 jaar geleden kochten wij ons droomhuis. In Purmerend, aan het water en grensend aan een natuurgebied. Ons vorige huis was een split level woning, ook in Purmerend. Ook prachtig maar toen we deze plek en de mogelijkheden zagen… waren we verliefd. Rust! Dat straalt het uit.
Het is een positieve plek, waar mensen wandelen, sporten, de hond uitlaten en waar iedereen wel een geluksmoment beleefd. Toen we dit huis kochten, zaten wij in een hele zware periode qua gezondheid en dit huis en alles wat daarbij kwam kijken was ons lichtpuntje, troost en afleiding.
We konden even bezig zijn met luchtige keuzes, zoals de kleur gordijnen in plaats van de grote zorgen die we net daarvoor gehad hadden. Daarom is dit huis zoveel meer dan “gewoon” een nieuw huis. Het is onze frisse blik op de toekomst en daar ben ik nog elke dag dankbaar voor.

(Foto credits Mart, via Molitli)

Laat jouw huis zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!