WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Mylene uit Maasbracht

Omschrijving:

We zijn ons huis aan het verbouwen, dus toen we wisten dat ik zwanger was moest de babykamer nog gemaakt worden. Alles dus ook muren, vloer, plafond…
Het verbouwen laat ik aan mijn partner en zijn vader over, dus ik had alle tijd om na te denken over de inrichting.
Het behang van PIP studio was mijn inspiratie voor de hele aanklding van de kamer. Alles is rood, wit of blauw. Omdat ik niet alles direct in de winkels vond, heb ik ook veel zelf gemaakt (dekbedhoezen, aankleedkussenhoezen, kussens en ook de huisjes op de kast), dus zat ik veel met mijn dikke buik achter de naaimachine.
De kamer bleek toch veel werk, dus vriend en schoonvader moesten nog hard aan het werk, gelukkig was de kamer enkele weken voor onze kleine meid geboren werd klaar. De blauwe muren brachten nog veel verwarring (we hadden geheim gehouden of het een jongen of een meisje werd).
Als pasgeboren baby keek ze veel naar de vogels, nu nog steeds trouwens. Van een goede vriendin hebben we de klompjes gekregen die boven de commode staan, hierop zijn de vogels van het behang geschilderd.
Het mooiste vind ik dat ze nu slaapt waar ik als kind ook altijd geslapen heb.

Laat jouw huis zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!