WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Minke Leegwater uit Alkmaar

Ons huis dateert uit 1905. Het orginele glas in lood zit er nog in. Afgelopen zomer hebben we onze woonkamer rigoureus verbouwd. Dit was hoognodig. Hier hebben we nog foto’s van als jullie dat leuk vinden. Alles is gestript. Oude keuken aanbouw gesloopt. Vervolgens is er 4 mtr aangebouwd plus nog een inpandige berging van 3 mtr lang en alles 3.00 mtr hoog. Tevens hebben we een lichtstraat lessenaar laten plaatsen van 3.50 mtr bij 75 cm. Dit geeft een enorme hoeveelheid licht inval.
We hebben een hal gekregen. Voorheen was de trap in de woonkamer. Toilet is verplaatst naar de hal. We hebben een gave marmerlook tegel plus een zacht roze mozaiektegel met gouden details. De grote blikvanger is onze keuken van 6.50 mtr lang bij 3.00 mtr hoog en ons schiereiland van 2.50mtr lang bij 1.20 mtr breed. We hebben gekozen voor een walnootfront met een composiet marmerblad. Al met al heeft geheel onwijs goed uitgepakt. Op termijn willen we nog wat meubels vervangen en de muren aankleden met behang en een mooi kleur.
We hebben gekozen voor zoveel mogelijk een hoge isolatiewaarde. Triple glas in de buitendeuren. Ons hele huis is geheel goed geisoleerd. Wij hebben een energielabel A. Alleen de bovenramen nog vervangen op termijn.
Ons huis staat dichtbij de binnenstad van Alkmaar,grenzend aan een prachrig stadspark. Het is net een klein dorpje in een stad. Sociale controle staat hier hoog in het vaandel. Als jullie gebruik willen maken van de foto’s of misschien wel iets willen komen stylen dan hoor ik het graag. Ieder geval wij zijn erg trots.

Laat jouw huis zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!