WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Maureen uit Breda

Omschrijving:

Hoewel alle meubels op de kamer van Linde (5 jaar) overal en nergens vandaan komen, ziet het er toch uit als 1 geheel doordat we alles in dezelfde tint verf hebben geverfd (historical white van painting the past). De hoofdkleur is roze in allerlei tinten, met een beetje blauw. We gebruiken bloemetjes, bolletjes, ruitjes en streepjes door elkaar voor een nonchalant effect. Gek genoeg staat het heel schattig bij elkaar!

Het peuterbedje is van Bopita. Haar poppen slapen ook bij haar op de slaapkamer, in een bedje dat we op de rommelmarkt hebben gevonden. De zelfgemaakte dekentjes maken het af. Aan haar peuterbureau brengt ze heel wat tijd door met tutten en spelen. We konden geen stoel vinden die hier goed aan past, maar deze poef past hier wel mooi bij. Links naast haar kledingkast hangt, niet goed zichtbaar, een kaartenhouder in de vorm van een hartje waar al haar sieraden aan hangen.

Laat jouw huis zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!