WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Marianne Pronk uit Alkmaar

Dit fijne huis in 2006 met vrienden gekocht, vrijstaand maar toch samen, ieder een eigen opgang, gezamlijke pad, zij in het achterhuis wij in het voorhuis. De plek is prettig, tegenover park, dichtbij de stad. In 2016 bij grote verbouwing een deel van het huis van de buren kunnen kopen waardoor we deze woonkeuken konden maken. Plafond gesloopt en gebruik gemaakt van het schuine dak. Omdat we geen standaad keuken wilde heeft mijn superhandige broer de keuken gemaakt.
Gezellige keuken met openslaande deuren naar de tuin die zomers vol bloemen staat. Als ik de keukens van tegenwoordig zie zijn die strak, netjes…denk dat voor velen mijn huis te vol is, teveel spullen…. maar kan het niet laten, ik struin altijd naar leuke spulletjes. Dit huis is geen standaardhuis, De kunstwerkjes ik in de loop der jaren heb gespaard, de vazen, de kast met hebbedingen, het toilet waar veel te zien is..van bijna alles in het huis weet ik nog wanneer en waar ik het vandaan heb met betreffende herinnering. Weggooien is geen optie🙈

De keuken is voor mij hart van het huis, plek om te eten, gezellig aan te zitten met vrienden en gezin, te lezen en als de corona weer over is, feestjes te vieren( hup de tafel even aan de kant)
Ik ga hier nooit meer weg!

Laat jouw huis zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!