WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Maartje uit Oss

In september 2019 gevonden en gekocht na een zoektocht van ongeveer een jaar. Van de buitenkant (straatzijde) zie je niet wat erachter schuilt. En met de grote tuin erbij heerlijk wonen. Na een flinke verbouwing geworden wat wij voor ogen hadden echt een heerlijk ‘thuis’ met onze drie kinderen. Het huis is gebouwd volgens Bossche stijl dit hebben wij er een beetje uit gehaald door het van boven tot beneden volledig te stucen hiermee is die grijze steen binnen komen te vervallen.

We hebben zeker nog wat klussen te doen (zoals bv op de foto te zien de nieuwe tuindeuren moeten nog steeds zwart geschilderd) maar de grote werkzaamheden zijn geweest. De foto’s zijn misschien niet zo best genomen maar dit is om een beeld te geven van voor en na.

Laat jouw huis zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!