WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Maaike uit Veghel

Omschrijving:

dit is daan zn kamer, we wisten van tevoren niet of we een jongen of meisje gingen krijgen dus wilden we het neutraal qqua kleur – combinatie houden en we kwamen uit op ; paars (3 tinten), grijs en roomwitte meubels. dit gecombineerd met veel rotan accessoires voor de landelijke stijl. het allerliefst had ik er nog een schommelstoel neergezet (altijd willen hebben) maar dit kon niet vanwege de ruimte.
de wieg die je ziet is de familie-wieg gemaakt door een vriend van de familie, die had er 3 gemaakt met elk een ander onderstel en dit is de enige nog die in familie bezit is. er hebben hier ong. 13 kinderen ingelegen, waaronder mijn zusje, broertje, diverse neven en nichten en ook de kindjes van mn zus en de kleine van mij.
de waardebon zou hier zeer welkom zijn want daan krijgt over een paar maandjes een nieuwe kamer en een nieuw ZUSJE/BROERTJE!!!

Laat jouw huis zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!