kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Lotte uit Gouda

Omschrijving:

Onze zolderkamer is omgetoverd tot een meidendomein. Wit als basis, rood en roze met stippen als knalkleuren die de kamer zijn uitstraling geven. Veel eenvoudige meubels (kledingkast, opbergkastje en bed) heb ik opgeleukt met stickers, bloemen, lint, stoere haken etc. Geweldig om mee bezig te zijn. De kamer is nooit af want steeds krijg ik weer nieuwe ideeen, heerlijk. Gelukkig kan ik over een poosje een tweede kamer super leuk inrichten voor ons andere dochtertje die dan haar babykamer weer kan verlaten, nu al zin in!

Mijn dochter speelt heerlijk op haar eigen plekje, ze doet de was, maakt eten klaar en serveert dit aan haar tafel of bekijkt zichzelf van top tot teen in de spiegel met haar ‘prachtige’ verkleedjurken aan! Daarna kan ze weer even haar energie kwijt op de schommel, keihard rondjes draaien!

CIMG5809-288x384

CIMG5813-512x384

CIMG5812-288x384

CIMG5811-288x384

Lotte uit Gouda

Laat jouw huis zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!