WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Kirsten Heilmann uit Houten

Omschrijving:

Voordat ik zwanger werd wist ik al met mijn grote passie voor Delfts Blauw, dat de kinderkamer Hollands glorie moest gaan uitstralen. Op 19 juli 2011 werd ons Hollands welvaren geboren, een gezonde jongen van dik 8 pond, Jurre genaamd.

De kamer:

Hoofd foto- De commode is afkomstig van marktplaats en past prachtig bij de kast van de Troubadour (reeds in bezit). De console boven de commode zijn simpele plankjes van de IKEA, die wij rood hebben geschilderd (kleur 8030 Fluweelrood Karwei Zijdeglans). Het leuke Delftsblauwe behang (behangwereld.nl) hebben wij op mdf platen geplakt en aan de muur bevestigd.

Accessoires: Geruit Olifantje (Prenatal), afdruk op canvas geboortekaartje (Gupje.com), geboortepresentje met stempel naam (MUSwerk), beertje Bunzlau (privébezit), Funkybox Polkadot, blauwe mandjes (Hema), aankleedkussen (Dutch Design), Paddestoelenhaakjes (Dille & Kamille), Krukje Paddenstoel (Blokker), vloerkleedje (IKEA)

Foto 1, 2 & 4 – Het bedje vonden wij op marktplaats en is van Diss-bedden. Het witte lakentje is voorzien van een eigen geborduurd sierrandje met tulpen. Van IKEA vitrage heb ik vervolgens zelf een klamboe genaaid. Het kunstwerk aan de muur is gemaakt van verschillende soorten behang, sloophout. Hierop zijn linten bevestigd en een vogelhuisje (eigen creatie).

Accessoires: Sprei, lamp, oorfauteuil (privébezit), schapenvacht, vloerkleedje (IKEA).

Foto 3 – De kast van de Troubadour hadden wij reeds in bezit en hebben wij wit geschilderd en voorzien van een roede en zelfgemaakte geblokte gordijntjes.

Accessoires: rood badje (Bebe Jou), schilderijtjes Ot & Sien, vogelhangers (privébezit/eigen creatie).

Laat jouw huis zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!