WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Karina Dorresteijn uit Cabauw

Omschrijving:

Dochter nikki was de rose periode al ver te boven, toen het moment daar was om over de inriching van haar kamer te gaan nadenken wist ze eigenlijk al vrij snel dat ze een lieve maar ook stoere accentkleur wilde. het werd uiteindelijk n combi van turkoois,zilver en wit. met witte meubels, turkiose schoolbordenverf op de deur ,vintage bloemenbehang in combinatie met glitterverf en plankenbehang vd praxis in blauwe tinten werd het een mooi geheel. de loungehoek word met grote kussens in zilver en turkoiis echt n fijne hangplek. een zelfgemaakt buro met industrieel aldenblok en vintage kruk maken de kamer compleet.
beddengoed van covers&co geven de kamer ook net weer wat leifs mee zodat het geheel in evenwicht blijft, kortom, nikki is er erg blij mee.

Laat jouw huis zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!