WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Judith Hagendijk uit Woerden

Omschrijving:

Dit kamertje is niet zo heel erg groot, maar zo gezellig. Vol met snuisterijen waar Sarah met verwondering naar kijkt. De linkerkant heeft een geweldig vrolijke meisjes behang. We hebben het behang niet helemaal tot bovenaan gedaan, zodat de maskertjes die we in Mexico hebben gekocht goed uitkomen. De andere kant hebben we wat rustiger gelaten. Daar hangt alleen een tak – die we zelf gevonden hebben en gelakt – met leuke speeltjes er aan, onder andere onze babybijtringen van vroeger.
De twee canvasdoekjes met de chineese meisjes erop heb ik gemaakt van ansichtkaarten die we op vakantie in Frankrijk hebben gekocht, ik heb wat dingen in Photoshop aangepast zoals de kleur en de zijkant van de doekjes, die is namelijk het zelfde als het behang. Net als Sarah kan ik blijven genieten van dit kamertje. Ik hoop dat jullie het ook een mooie kamer vinden!

Laat jouw huis zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!