WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Joyce van der Vliet-Kuiper uit Beverwijk

Wij wonen in een ruime 2 onder 1 kap woning in de Broekpolder. We zijn de tweede bewoners van het huis wat aan de buitenkant een beetje een Zaanse uitstraling heeft. Om ook de binnenkant wat meer karakter te geven hebben we bij de inrichting veel gebruik gemaakt van warme kleuren, oude materialen en natuurlijk veel hout. Zo hebben we de hele woonkamer een gewaagde donker groene kleur gegeven waardoor deze ruimte nu als een warme jas aanvoelt. Om ervoor te zorgen dat het geheel niet te donker zou worden hebben we gekozen voor een lichte vloer, een lichte keuken en witte meubels. De kast van combitex knalt er tegen de donkergroene muur echt uit. De kleur groen hebben we overigens in ons in ons hele huis doorgetrokken. Beneden de donkergroene kleur en boven in de slaapkamers wat lichtere en frissere tinten groen. Dit in combinatie met natuurlijke materialen (boomstamtafel, houten planken, betonlook in de keuken etc.) zorgt voor een gezellige en prettige woonomgeving.
Boven hebben we veel tijd besteed aan het inrichten van de de babykamer voor ons pasgeboren dochtertje. Na de ook net nieuwe wc is dit ons nieuwste project geweest.
Nieuwsgierig geworden? Kom een keertje echt bij ons binnenkijken, want omdat we zoveel leuke hoekjes/plekjes in huis hebben was het moeilijk kiezen. Vandaar dat we een paar panorama foto's hebben gemaakt om toch een zo goed mogelijke indruk te geven.

Laat jouw huis zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!