WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Jorien de Jong uit Borne

Sinds juni heb ik (woon alleen) de sleutels mogen ontvangen van een prachtig huisje uit het jaartal 1890. Het huisje staat op een geweldige plek, midden in het centrum van Borne.
Het is een klein, sfeervol huis. Als je binnenkomt via de voordeur, stap je direct de woonkamer in. Het huis heeft een kleine badkamer beneden, voorzien van een trap met 3 treden (van vroeger uit een opkamer). Daaronder zit een kelder. Het huis heeft een diepe tuin met veel groen en een prachtige overkapping. Boven een ruime slaapkamer en een klein kamertje. In de woonkamer zit een houtkachel en is het erg sfeervol door de mooie houten balken in het plafond.
Het huis heb ik goed aangepakt. Er is een nieuwe houten vloer in gekomen met daaronder vloerverwarming. Ook heb ik alles wit geschilderd en de kozijnen en deuren zwart. Hierdoor komen de houten deurknoppen van vroeger mooi uit. Ook staat het stoer en strak! In de keuken is een dakraam geplaatst voor meer licht. De overkapping houdt het licht tegen, waardoor het donker was in de keuken. Verder is er boven laminaat gelegd en is daar ook alles geschilderd.
Ik ben enorm trots op het resultaat en wil het graag laten zien aan anderen.

Laat jouw huis zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!