WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Jagertje uit Rotterdam

Omschrijving:

Onze jongen/meisje tweeling van 3,5 jaar oud waren toe aan een groter bed. Ik wilde graag een bedstee of een boomhut. Ik vind ze alleen vrij prijzig of veel werk om zelf te maken. Ook lastig om in te schatten hoe lang ze het leuk blijven vinden, en is het dan wel de investering waard?

Toen zag ik in VTwonen van April een zelfmaakplan voor een bedhuisje. Een marquette gemaakt om alles goed op elkaar af te stemmen. Eerst geprobeerd om via google sketchup te doen, maar ben toch meer oldskool 😉 Bovendien vinden kinderen het te gek om hun eigen kamer in het mini te hebben.

Mijn handen jeukten dus aan de klus. En zie het resultaat. Ben nog op zoek naar leuke hippe stof om gordijntjes mee te maken, ook komt er een plankje in om leuke accessoires op te zetten. Lekker verder pimpen dus!

De kamer is 5 bij 4,5 m, de linker muur is roze en de rechter muur is blauw.

Laat jouw huis zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!